32.25 F
New York
December 7, 2023
Любопитно

Как да си изтрия профила във Фейсбук

Искаш да разбереш как да си изтрия профила във Фейсбук

Изтриването на вашия собствен акаунт във Facebook не е толкова лесно. Ще ви покажем как да премахнете окончателно акаунт във Facebook.

Първо направете резервно копие на собствените си данни

Изтрийте акаунт във Facebook

Етап 1:

Влезте във Facebook. След това кликнете върху тази връзка: https://www.facebook.com/help/delete_account . Вече ще сте на страницата „ Перманентно изтриване на акаунт “ . Тук Facebook обобщава текущото ви състояние в мрежата и ви предлага да изтеглите данните си. За целта кликнете върху „ Изтегляне на информация “. Ако искате да продължите с изтриването, отидете на „ Изтриване на акаунт “.

Етап 2:

Ако сте абсолютно сигурни, че искате да изтриете своя акаунт във Facebook, щракнете върху бутона „ Изтриване на акаунт “. Facebook сега ще ви помоли да въведете паролата си . Освен това, от съображения за сигурност трябва да отговорите на заявка за робот . Въведете и двете и щракнете върху „ Ok “, за да започнете изтриването на акаунта.

По принцип вашият акаунт във Facebook е история. Но това не е толкова просто: Ако влезете отново в акаунта си в рамките на следващите 14 дни, мрежата автоматично ще отмени изтриването на профила. Само след като изчакате този двуседмичен гратисен период, без да влезете във Facebook, ще бъде инструктирани за изтриването на всички данни. Това може да отнеме още 90 дни. След това акаунтът ви във Facebook е изтрит за постоянно. Допълнителна информация за изтриване на акаунт във Facebook можете да намерите на тази връзка: https://www.facebook.com/help/224562897555674 .

Свързани теми:  Kак да пишем без правописни грешки

За новия дизайн на Facebook

Етап 1:

Влезте във Facebook и след това кликнете върху тази връзка: https://www.facebook.com/help/delete_account . Ще ви отведе до страницата „ Изтриване на акаунта за постоянно “ . Facebook ви предлага да деактивирате акаунта си, вместо да го изтривате. Можете също да запазите данните си там, като кликнете върху „ Изтегляне на информация “. Ако искате да продължите с изтриването, изберете „ Изтриване на акаунт “.

Етап 2:

Сега Facebook ви моли да въведете паролата си . Ако сте абсолютно сигурни, че искате да изтриете своя акаунт във Facebook, кликнете върху „ Напред “.

Етап 3:

Следва последно запитване дали наистина искате да изтриете акаунта си. Ако е така, кликнете върху „ Изтриване на акаунт “.

Related posts

Kак да се успокоим без лекарства

Мила Иванова

Защо хълца бебето?

Milan Petrov

Kак да пишем без правописни грешки

Мила Иванова