71.58 F
New York
July 27, 2024
Любопитно

Кои парфюми Armaf са най-подходящи за лятото

Armaf е една от най-новите марки за арабски парфюми, но уханният ѝ каталог е доста богат и разнообразен. За 10-те години на своето съществуване, компанията е лансирала повече от 200 аромата, както за мъже, така и за жени. Уханията са разнообразни и всеки може да открие най-подходящите за различните сезони и за всеки повод. В началото на лятото безспорно най-предпочитани са по-леките, свежи и жизнерадостни ухания. Ето няколко предложения за нов летен парфюм, които може да откриете в каталога на Armaf.

Armaf Ego Exotic и Armaf Ego Tigre – освежаваща ароматна двойка за лятото

Това са два от най-новите парфюми в уханния каталог на Armaf. Лансирани са през 2023 година. Ароматите са цитрусови и освежаващи, идеален избор за горещите месеци. Уханията са по-скоро ежедневни, но може да се използват и при специални вечерни поводи през пролетта и лятото. Впечатляващи са и флаконите на двата парфюма, украсени с екзотични животни и птици.

Дамският аромат Armaf Ego Exotic се открива с нотки сочна праскова и портокалов цвят. В сърцевината разцъфва омаен букет от роза, жасмин самбак и роза. Базовият акорд е изграден от мускус, сандалово дърво, хрупкава пралина и елегантен ирис.

Свързани теми:  Kак да вляза в телеграм

В мъжкото ухание Armaf Ego Tigre са съчетани водни нотки, ананас, бергамот и ябълка, роза, пачули и жасмин, дъбов мъх, амбра, мускус, кехлибар и ванилия. Резултатът е зареждащ и жизнен аромат, който ще ви донесе много настроение и желание за забавления.

Цветният Armaf Odyssey Mandarin Sky е парфюм, който се забелязва

Със сигурност няма да пропуснете привлекателния и слънчев флакон на Armaf Odyssey Mandarin Sky, решен в ярко оранжево и тюркоазено синьо. Визията на опаковката създава очакване за аромат, посветен на лятото и безкрайното синьо море. Мъжкият парфюм Odyssey Mandarin Sky е лансиран от Armaf през 2023 година. Уханието се открива с жизнената цитрусова свежест на портокал и мандарина, съчетани с шафран и градински чай. В сърцевината се преплитат сладостта на карамел и боб Тонка, балансирани с финия аромат на тагетис. Базовият акорд на Armaf Odyssey Mandarin Sky е съчетал амброксан, ветивер и кедър. Ароматът може да се носи през цялата година, както през деня, така и вечер.

Shades Blue е сред популярните мъжки парфюми на Armaf

Уханието е лансирано през 2016 г., но все още е сред предпочитаните в каталога на Armaf. Парфюмната композиция на Shades Blue се открива с прохладни цитрусови нотки грейпфрут, бергамот, лимон и кардамон. В сърцевината са комбинирани пикантен джинджифил и индийско орехче със свежа мента и розмарин и прохладен полъх на борова гора. Базовият акорд от ветивер, пачули, кедър, сандалово дърво и подправки придава дълготрайност на кехлибареното ухание. Armaf Shades Blue е парфюм за мъже, който е подходящ, както за ежедневието, така и за специални поводи през всички сезони.

Свързани теми:  Препарат за мебели за универсално, дълбоко почистване

Парфюмите Armaf са интересни, цветни и достъпни

С творчески подход и грижа за клиента, от арабския бранд намират начин да направят висококачествените и луксозни ухания достъпни за повече хора. В разнообразния парфюмен каталог на Armaf всеки може да открие новото си любимо ухание. Изберете своя аромат Armaf, с който ще озарите всеки сезон с жизненост и добро настроение.

Related posts

8 съвета за купуване на бижута

Габриела Иванова

Жизненоважната роля на ADR транспортните услуги: Безопасно превозване на опасни материали

Габриела Иванова

Хамстер

Габриела Иванова