50.47 F
New York
April 18, 2024

Хороскопи

Milan Petrov

Предлагаме безплатни дневни и седмични хороскопи, които обхващат различни аспекти на живота като здравето, приятелството, любовта, кариерата и финансите. Ако сте убедени в силата на астрологията и вярвате, че между небесните тела и човешкия живот съществува тайнствена връзка, нашето съдържание ще ви насочи към правилния път.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА УТРЕ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП

Искаш ли да научиш какво те очаква през идните дни, утре или дори през целия този месец? Чувстваш нетърпение да разбереш как се подреждат слънцето и планетите? С един клик върху своя зодиакален знак, разкрий целия си зодиакален профил, включително елемента, към който принадлежиш, и планетите, които управляват твоя знак!

Предоставяме точни ежедневни, седмични и месечни хороскопи за всяка зодия! Може би твоят знак ти казва, че днес е момент за нови приключения, че трябва да бъдеш нащрек за опасности, или може би звездите ти насочват към любовта. Твоят хороскоп днес ще се различава от този утре, и ти със сигурност не искаш да пропуснеш възможността! Хороскопът е най-добрият начин да разбереш какво ти предсказват твоите звезди.

Астрологията представя 12 зодиакални знаци като водещ пътеводител към индивидуалните черти, които отразяват поведението, страстите, силите, взаимоотношенията и слабостите на хората. Според астрологията всеки е свързан със знак в зависимост от датата и месеца на раждане.

Съвместимост на зодиакалните знаци: Знаем, че зодиакалните знаци са разделени в четири елемента:

  • Въздух: Близнаци, Везни, Водолей
  • Вода: Рак, Скорпион, Риби
  • Огън: Овен, Лъв, Стрелец
  • Земя: Телец, Дева, Козирог

Знаците с един и същ елемент са естествено съвместими, докато Въздухът се хармонизира с Огъня, а Водата се съчетава добре със Земята.

Видове хороскопи:

  • Астрология на маите: Основава се на майския календар с 20 слънчеви племена и 13 галактически числа. Вярванията на майите са, че разбирането и хармонизирането с тази универсална енергия водят до мир и хармония в живота.
  • Ведическа астрология: Разделена на индийска астрономия, светска астрология и прогнозна астрология. Използва фиксиран зодиак и позицията на Луната и Накшатра за предсказване на характера и бъдещето.
  • Китайски хороскопи: Основават се на традиционната китайска астрономия с 12 животински знаци и 5 природни елемента. Китайската астрология вярва, че позицията на планетите определя съдбата на човека.

Хороскопът служи като стилизирана карта на небесата върху определено място и време, но в научен аспект няма доказателства за точността му. В индуската астрология, рождените карти, наречени куджали, са от значение и се базират на движението на звездите и Луната.

ВАЖНО! Няма научни изследвания, които да подкрепят точността на хороскопите. В съвременната научна перспектива липсва ясно доказано взаимодействие, което би обяснило предполагаемото влияние между позицията на звездите при раждане и характера на човека.