79.92 F
New York
May 29, 2024
Любопитно

4 вида дамски сутиени, които трябва да притежавате през топлите месеци от годината

Ролята на дамските сутиени е ключова през цялата година, но излиза на преден план особено когато носим любимите си тоалети през топлите месеци

За да отговорят на очакванията ни, всички дамски сутиени трябва да бъдат преди всичко удобни, без да подценяваме качеството им да са стилни, но не на последно място – и да са подходящи за повода. През топлите месеци на годината ролята им се явява особено важна, защото трудно можем да скрием „дефектите“, когато сме в ефирна рокля или съчетаем изрязан топ с ежедневния панталон.

Повече от всякога искаме да изглеждаме и да се чувстваме прекрасно в любимите си тоалети.

Настъпва времето на пролетно обновление за гардероба на всяка изискана представителка на нежния пол.

Ето кои 4 вида сутиени влизат в задължителния ни списък.

1. Безшевен сутиен

Ако има класация на моделите, той безспорно ще заеме първото място в нея, особено когато се намираме в месеците на по-високи температури, предполагащи да разкрием повече плът от тялото си.

Комфортът, който напоследък издигаме в култ, също е гарантиран.

Безшевният сутиен ще осигури това, което искаме наистина: няма да личи, независимо дали сте със спортна тениска или с по-прилепнала блуза. Той не се впива, не създава дразнене, не усещате стягане от презрамките.

Свързани теми:  Как да си изтрия профила във Фейсбук

Тънките материи постепенно ни завладяват, но можем да им се насладим, ако вече сме попълнили правилно колекцията си от бельо.      

2. Спортен сутиен

Зимата може да бъде оправдание понякога да не влизаме в залата, за да поддържаме фигурата си, но колкото повече се стопля навън, толкова по-осезаем е натискът да влезем в спортна форма.

На помощ идват спортните модели сутиени, които могат да намерят приложение и на разходка през почивните дни.

Липсата на банели, но осигурената поддръжка на бюста, е безценното предимство на спортните аксесоари. Дори да не сте привърженици на активните физически занимания, трябва да притежавате поне един спортен сутиен, за да разчитате на него у дома или в свободното си време.

3. Повдигащ сутиен

Съблазнителките вече са открили това „оръжие“, щедро предоставено ни от дизайнерите на бельо.

Няма спор, че имате необходимост от push-up сутиен, дори и само за да повишите самочувствието си в определени моменти. Възползвайте се винаги, когато сте с рокля или с блуза с дълбоко деколте – оформете бюста си и го направете да изглежда по-пищен. 

4.  Мултифункционален сутиен със свалящи се презрамки

Купихте ли си мечтаната вечерна рокля, за която ще ви е нужен сутиен без презрамки?

Свързани теми:  Интериорен дизайн на апартаменти: Вашето ръководство за създаване на мечтан дом

Този модел ще ви бъде от полза във всеки момент, когато решите да заложите на бюстие, топ и друг тоалет, който изисква подкрепа в зоната на бюста, но без излишните презрамки.

Дамският сутиен си остава основен елемент от пролетно-летния гардероб и сега е идеалното време да направите план на покупките си. 

Related posts

Как да допълните елегантна вечерна рокля?

Габриела Иванова

Заблуди относно тестерите на парфюми

Габриела Иванова

Как да изберем подходящ парфюм: най-добрите съвети за избор на идеалния аромат

Габриела Иванова